Om oss

Energikonsulterna

Energikonsulterna är ett naturnära företag som har utfört tusentals energideklarationer på alla typer av byggnader sedan 2008 och har över 30 års erfarenhet inom byggbranschen.

Vi är certifierade i klass K (högsta certifieringen), vilket ger rätten att även energideklarera komplexa byggnader. Vi är också utbildade av SIS enligt SIS Standard för areamätning av alla typer av byggnader.

Energikonsulterna energibesiktigar byggnaden och dess tekniska system, analyserar resultatet och kommer med förslag till energieffektivisering. Där efter upprättar vi och registrerar er energideklaration på Boverket.

För att kunna utföra en energideklaration enligt lagen om energideklarationer och EU-direktivet, måste det först ske en uppgiftsinsamling och besiktning. Det som skiljer Energikonsulterna från flera andra företag är att vi alltid genomför en teknisk energibesiktning av fastigheten. Detta ökar kvaliteten på energideklarationen samt ger bra möjligheter att ge realistiska förslag på energieffektiva åtgärder. Vi tar oss an varje deklarationsuppdrag med stor omsorg och vill att du som kund ska känna dig trygg med vårt arbete.

om oss

Vi har anammat organisationen Fossilfritt Sveriges utmaning och vår verksamhet är nu näst intill klimatneutral.

Genom att anlita oss bidrar vi gemensamt till hållbarhetsmålet ett fossilfritt Sverige.

Att vara klimatsmart

Att vara klimatsmart och arbeta med hållbarhet – ska vara både enkelt, effektivt, roligt och givande!